ONS VERHAAL

Claré Blanc Minerale Make-Up bestaat uit 100% natuurlijke mineralen van de hoogste kwaliteit, aangevuld met jojoba, zijde, vitamines, algenextracten, wilde roos, saffloer en tea tree olie.

Mineralen beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf en hebben vele voordelen:

* hun zuivere en rijke pigmenten zorgen voor een mooie dekking

* hun fijne texturen voelen aan als een tweede huid

* ze weerkaatsen het licht waardoor je huid oplicht en straalt

Kiezen voor Claré Blanc is kiezen voor een nieuwe levensstijl, één waarbij je niet hoeft te kiezen tussen een mooie of gezonde huid - je kan ze allebei hebben.  Geen synthetische make-up die imperfecties enkel oppervlakkig wegstopt waardoor je huid niet kan ademen met alle gevolgen van dien.

Gedaan met kiezen, you can have it all!

Stel je alleen maar tevreden met het beste wat jij en je huid verdienen.

CARE ABOUT YOU

NATUUR

De natuur is onze inspiratie. Voor ons is het van essentieel belang dat elk Claré Blanc product 100% natuurlijk blijft. We gebruiken geen schadelijke synthetische stoffen die vaak in andere cosmetica te vinden zijn.  Enkel wanneer noodzakelijk, om een bepaalde kleur te verkrijgen, gebruiken we veilige synthetische ingrediënten (nooit meer dan 2%) Hierover zullen we je altijd informeren, omdat je vertrouwen het allerbelangrijkste is.

WETENSCHAP

We maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijke, dermatologische en cosmetische kennis. Deze kennis wordt ondersteund door moderne technologie om de extractie van plantenextracten en de productie te laten verlopen zonder verlies van kostbare ingrediënten.  Hierdoor zal je enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit vinden in de Claré Blanc producten: jojoba, zijde, vitamines, algenextracten, wilde roos, saffloer en tea tree olie, en natuurlijk ook mineralen. Zonder parabenen, siliconen en andere kunstmatige ingrediënten die het verouderingsproces kunnen versnellen.

PLEZIER

Claré Blanc is gecreëerd vanuit een liefde voor schoonheid en jarenlange kennis van mineralen. Het is méér dan een make-up merk: het is een andere levensstijl. Wij begrijpen dat make-up je zowel een hoog glamourgehalte kan geven als je huid kan voeden.  Dat het onze beste troeven kan benadrukken terwijl het onze onvolkomenheden kan verbergen.  Het kan dus gewoon heel leuk zijn, zonder enige negatieve gezondheidseffecten.

I KNOW, WHAT I WANT. I LIKE MYSELF.

I’M NOT AFRAID OF CHANGES.

I’M CLOSE TO NATURE. I LOVE FREEDOM.

I MAKE MISTAKES. SOMETIMES YOU HAVE TO

LOSE YOUR WAY TO FIND THE RIGHT PATH.

I CALL IT EXPERIENCE.

I KNOW HOW TO TAKE CARE OF MYSELF.

I KNOW HOW TO TAKE CARE OF YOU.